Valentýnské rande

16.02.2021 12:25

POZOR POZOR POZOR

Valentýnský víkend jsme strávili s Brighdee v malebné vesničce nedaleko Mariboru.

Trable, které předcházely vycestování, si asi umíte představit. Plány se měnily takřka z hodiny na hodinu. Vše muselo vyjít do puntíku ... progesteron, covid testy, načasování kvůli návratu zpět do ČR (od 15.2. hrozili, že by nás pomalu do ČR nevzali zpět) ... zajištění přespání (zaplať Bůh, že jsem kdysi byla prozřetelná a koupila pořádné auto).

Celý týden před odjezdem jsem byla docela nervózní ... člověk neví, jak mu dopadnou testy, jak Brighdee poroste hladina progesteronu, jestli v sobě najdou s Kannem zalíbení atd. atd. Odjíždělo se mi doslova s těžkou hlavou, na bolest nezabíralo vůbec nic.

Cesta byla ale parádní, sluníčko, dobrá nálada ... po cestě nikde žádné nesnáze, hranice úplně na pohodu. Jakmile jsme dorazili k Tanje, na nic už jsme nečekali a pustili se do seznamování.

Jak to pospat slovy, ti dva jakoby byli pro sebe stvořeni ... Láska na první pohled! Kann je gentleman, tolik pusinek snad Brighdee ještě nedostala ... nakonec první rande dopadlo, jak jsme si všichni přáli, a my se odebrali hledat útulné místo pro přespání.

V neděli dopoledne jsme obhlédli místní přírodu a pamětihodnosti v okolí a krátce po obědě dali těm dvěma další příležitost. Po předchozím dnu byli úplně lační ... šlo to mnohem akčněji a rychleji. Zkrátka ... v 5 hodin odpoledne jsme vyrazili na cestu domů zážitků všichni plni.

Moc děkuji Tanje Sičanovič za její přístup a Jasně Jeraj za pomoc a podporu.

Držte nám palce :D

 

© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode