Národní výstava psů Klatovy

25.06.2013 14:23

Dne 15.6.2013 jsme se zúčastnili oblíbené Národní výstavy psů v Klatovech ve složení Ája ve třídě otevřené, Arno a Amálka ve třídě mladých. Rozhodčí MVDr. Nosek byl velmi příjemný, korektně vysvětlil veškerá svá hodnocení a bylo vidět, že si dává záležet i při výběru vítězů. Arno vyhrál svoji třídu, stejně jako Ája. Amálka se nenechala zahanbit a přes určité rozhodčím ppopsané nedostatky získala 4. místo. Vedro bylo k padnutí, proto si pesani zaslouží velké ocenění.

Protože Arno vyhrál nejlepšího mladého psa (titul BOJ), čekali jsme ještě do odpoledních soutěží o nejlepšího mladého psa skupiny. A přestože vystoupení bylo krásné a slavnostní, umístit už se nám nepodařilo.

Výsledky:

Arno: Játrový, na svůj věk dobře vyspělý pes, správné hlavy a trupu, dobré úhlení končetin, v pohybu ještě není ideální mechanika, správná srst i povaha. 

          V1  CAJC  BOJ

Amálka: Mladá, hnědá, dosud neplně vyvinutá fena, působí subtilním dojmem, ale kostra je dostatečně silná. Pěkná hlava. V klidu i pohybu nepevná hřbetní linie. Dobře založený hrudník, správné úhlení. Dosud neustálená mechanika pohybu. Srst není ve výstavní kondici, ale odpovídá věku. Správná povaha i předvedení.    VD 4

Ailinka: Po všech stránkách pěkná fena, zcela odpovídá standardu.  V1  CAC

 

 

© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode