Krajská podbrdská výstava psů Rokycany - 8.6.2013

12.06.2013 14:54

Dne 8.6.2013, tedy v den 11-timěsíčních narozenin se Arno a Amálka zúčastnili Podbrdské krajské výstavy psů v Rokycanech. Počasí nám přálo a nálada opět vynikající. A to i přesto, že jsme s Danem hned ráno zlomili tyčku u stanu a bylo tak ohroženo zázemí. Dan si s tím ale poradil, a pak už jsme se mohli soustředit jen na výkony. No soustředit není to správné slovo, povídalo se, popíjelo se vínko a najednou pro nás přiběhli nějací lidé, že už mám být dávno s Arnem v kruhu. Rychlé převlíkání a bez přípravy nástup na posouzení. Musím se pochlubit, že jsme oba podali výborný výkon (zřejmě díky tomu vínu).

Paní rozhodčí byla tak neskutečně milý a báječný člověk (paní Frnčová), že se mi možná ještě mnohdy po ní zasteskne. Pak jsem ještě běžela s Amálkou a i ta byla naprosto báječná, krutiprdka jedna.

Oba měli V1, oba tedy vyhráli třídu mladých a postoupili do závěrečné soutěže o nejlepšího mladého psa. Tam ovšem v konkurenci "podvraťáků" neměli moc šancí :D. Nicméně oba mají pohár!!!

Posudek Arno: 11 ti měsíční pes, výborně stavěný, výborně modelovaná hlava, korektní barva oka, nůžkový skus, správné ucho, pevný hřbet, správný hrudník, správně nasazený ocas, výborné úhlení, elegantní pohyb, správná srst, dobře předvedený - V1 VTM

Posudek Amálka: 11-ti měsíční temperamentní mladá fena, správná samičí hlava, korektní barva oka, nůžkový skus, výborná linie, úhlení i pohyb - V1 VTM

No a taky bylo společné foto.

© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode